Dagbladet slår til igjen!

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/10/543155.html

Under overskriften «Bush brukte dagen slik bare han kan», prøver Dagbladet å gjøre et poeng ut av/drite ut den amerikanske presidenten, fordi han bruker dagene i Beijing på å følge og støtte opp under amerikanske OL-deltakere, mens krigen raser for fullt mellom georgiske og russiske styrker i Sør-Ossetia.

Hva i alle dager er poenget Dagbladet? Vi har fått med oss at dere hater Bush/amerikansk imperialisme, samtidig som dere elsker muslimske terrorister og sosialistiske militær-diktatorer som går imot USA. Men dette blir bare for dumt. Først kritiserer dere all amerikansk innblanding i andre lands konflikter, så er det galt at han ikke kaster seg på første fly til Tblisi. Krigen foregår i KAUKASUS, ikke mellom Maryland og Connecticut.

12 tanker på “Dagbladet slår til igjen!

 1. Du er ikke veldig oppdatert eller intelligent skjønner jeg . ALLE HATER BUSH, med unntak av frp’ere og andre uintelligente kryp som ikke klarer å sette seg inn i lidelsen og jævelskapen denne mannen har gjort i sin periode som verdens mektigste person.
  Mannen skal i kraft av å være USA’s president OPPFØRE SEG, vise litt dannelse. Det er vel dette Dagbladet reagerer på og Dagbladet har med seg ALLE som klarer å se hvor latterlig denne personen er. Liten opplysing til slutt: USA, med Bush (som du tydeligvis beundrer) fører altså to kriger for øyeblikket der han står ansvarlig for hundre tusenvis av tapte menneskeliv og lidelser. Her sprader han rundt og leker seg blant utøvere som sannsynligvis ikke kan fordra denne latterlige personen.
  Ta deg i sammen, les litt, bli litt oppdatert på slike ting før du publiserer denne dritten din.

 2. Tar bittelitt hardt i her, gjør vi? 😀 Dagbladet «elsker» muslimske terrorister og sosialistiske militær-diktatorer. Det er vel vanskelig å benekte at Bush ikke er Mensa kandidat, så jeg syntes det var fornøyelig å lese. Det betyr ikke at jeg elsker muslimske terrorister og sosialistiske militær-diktatorer 🙂 Den eneste diktatoren jeg elsker er hun som vasker klær akkurat nå.

 3. er 100% enig med deg.

  Dagbladet viser gang på gang at de ikke driver noen form for objektiv journalisme. Dette var enda ett nytt lavmål av en avis som har utviklet seg til å bli en lillebror version av VG. Dette var en artikkel helt uten andre vinklinger enn hat mot Bush og det er flott at dagbladet bruker tiden sin på de viktige tingene under OL, menneskerettighetene og ytringsfriheten til kina er nok ikke like viktig….

  Håper at Dagbladet etterhvert kommer med like «gode» artikler om f.eks. Putin, meget interessant å vite en dag i hans liv under krigen

  Til første kommentaren: herregud, fint at du har blitt indoktrinert av norske medier.

 4. En lite svar til idiotene/sosialistene som har skrevet kommentarer til innlegget mitt. George W. Bush/USA har ikke skylden for alt som er galt i verden, de har derimot bidratt til en stor av velstandsøkningen i både Europa og andre deler av verden. Det som derimot har skylda for at velfungerende samfunn har blitt rævkjørt de siste årene er en ideologi som begynner på «So» og slutter på «sialisme». Skjønn tegninga selv folkens!

  Forresten: Kvitt dere med de latterlige palestina-skjerfene og hasj-pipa og skaff dere en jobb/et liv!

  PS! Som den observante leser kan oppdage, slettes ingen innlegg her, samme hvor hatske/dumme de er. Dette er ikke Albania, Sovjet eller noen av de andre «paradisene» deres, her hersker det full ytringsfrihet.

 5. Jeg er ikke enig. Jeg synes ikke dagbladet prøver å drite ut Bush. Det blir subjektivt vel og merke. De er dog ganske så flåsete i alt de gjør, godeste dagbladet.

 6. Why thank you there sonny jim.. now I dont know why all these people are gonna be hatin on me.. I mean all ive done is spent a trillion dollars – A trillion dollars I dont have.. and thankfully when I get out of my big chair I wont have to worry about paying a cent back 😀 now if you excuse me I best be gettin back to those nice vollyball girls thats waitin on me.. Thanks for your support preppy88!!

  God Bless America.

 7. Er helt enig, Preppy88.
  Det kan sies så mangt om Bush, men bor man i Norge – og kun leser VG og Dagbladet, får man et fullstendig skrudd inntrykk av han, med de kontinuerlige hat-kampanjene som kjøres mot han. De er også meget påpasselige med å benytte bilder der han har morsomme ansikts-uttrykk mv…

  Har bodd en stund i USA – og der får man iallefall et langt mer nyansert bilde av ting, og det er faktisk også ekstremt mye bra denne presidenten har utrettet, men det når selvfølgelig aldri frem til norske aviser, som styres med jernhånd av sosialister og kommunister! Dagbladet faller mot nye lavmål hver eneste dag…

  VG skal iallefall ha for at de publiserte en artikkel om det amerikanske basketlaget, som hadde besøk av Bush før de gikk ut og fullstendig smadret Kina på banen… Og spillerne der var veldig fornøyd med at han tok seg tid til å fyre de opp før kampen…

  Og til «aol»: Det finnes mange amerikanere som er alt annet enn enige med GWB, men mange av de har allikevel full respekt for han, noe du sikkert har vanskelig for å tro med de ensidige oppdateringene du får gjennom norsk media…

  Er synd at så mange i Norge har fullstendig glemt hva USA har gjort for oss…

 8. Preppy:

  1. Velstandsøkning? Leser du i det hele tatt avisartikler uten beachvolleyball-damer for tiden?

  2. Man kan ta avstand til Frp og til sovjetunionen samtidig 🙂 Det er ikke enten / eller, vet du. Det samme prinsippet gjelder hashpiper og palestina-skjerf.

  3. Hvis du skulle ha luket ut innlegg som er hatske eller dumme, så hadde vel denne bloggen vært blank som nyfallen sne, siden dine egne innlegg passer perfekt under begge kategorier.

 9. preppy88: Hva går du egentlig på? Jeg er et godt stykke fra sosialist og mener Bush har vært en vandrende katastrofe helt siden han ble tildelt det Hvite Hus av høyesterett.

  – Håndteringen av 9/11
  – Håndteringen av Afghanistan
  – (den manglende) Håndteringen av Bin Laden
  – Håndteringen av Irak
  – Håndteringen av tortur i USAs navn
  – Håndteringen av Kathrina
  – Håndteringen av økonomien

  Den velstandsøkningen du snakker om, tok sted for 60 år siden. Vel og bra, men jeg har skikkelige vansker med å se sammenhengen med Bush her. USA har forresten kjørt seg temmelig på ræv økonomisk i det siste – og helt på egen hånd!

  Sovjet? Det blir like opplyst som når FrP anklager andre partier for stalinisme.

 10. Om du først skal være «morsom» og ironisk, lær deg å skrive skikkelig engelsk.

  By the way: Har ikke påstått at alt George W. og hans forente stater har gjort de siste årene, har vært til det bedre. Det innlegget mitt egentlig handler om, som kanskje har gått enkelte hus forbi virker det som, er den latterlige Se & Hør-journalistikken til Dagbladet. Er faen meg en grunn til at de fleste ikke gidder å lese papirutgaven lengre!

  PS2! USA har ingenting å gjøre med velstanden i Europa lengre? Har du i det hele tatt fullført ungdomsskolen? Hvem er Norges viktigste handelspartner? (Hint: Hjemlandet til Britney Spears, om du vet hvem det er?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s